Tempo!Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Logo met snelheid

Het Tempo-initiatief is een samenwerking van drie zelfstandig ondernemers. Zij hebben de koppen bij elkaar gestoken om gezamenlijk een breed aanbod van diensten te kunnen realiseren voor de meldkamersector. Voor hen bedacht ik een woordbeeld met de ‘M’ van ‘meldkamer’ centraal. De ‘M’ verbeeldt het samenwerken van de drie ondernemers. Zij staan samen aan het roer met de opdrachtgever. De ‘3’ en de ‘M’ zijn gelijke vormen. Dat zijn mooie cadeautjes tijdens het ontwerpproces. Het perspectief geeft de snelheid aan van de werkzaamheden in de meldkamer en de fasering van het managen: het terugbrengen van 25 naar 10 meldkamers in Nederland.
Met dit logo geef ik de drie ondernemers een herkenbaar beeld waarmee zij zich professioneel kunnen presenteren. Het beeld ondersteunt hun verhaal: Transitie en Meldkamer Project Organisatie. 

 Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Animatie

In een korte animatie krijgt het verhaal van Tempo! extra aandacht. Het beeld en het verhaal worden zo nóg beter onthouden!
 Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Visitekaartje met bouwstenen

De letter 'M' staat voor 'meldkamer' én de drie ondernemers. Op de achterzijde plaatste ik de 'M' als bouwstenen die nodig zijn om de meldkamers te herinrichten.Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Briefpapier


Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Patroon

'M' als bouwstenen die nodig zijn om de meldkamers te herinrichten.


Transitie en Meldkamer Project Organisatie

Roll up banners

Terug naar werkoverzicht