Campagne 'Samen met SWO' Parma en Jamilla werken met veel plezier voor SWO en voelen zich van grote betekenis als huishoudelijke hulp. Gwenn brengt veel plezier in het leven van mevrouw Marlin en Nellie beleeft dankzij Joke wat gezellige uurtjes.
Patricia voelt zich erkend als mantelzorger voor haar dochter Elise. Lieke de jongere dochter van Patricia, speelt het ene moment in de speeltuin en het andere moment zorgt ze als jonge mantelzorger voor Elise.Rob zorgt voor zijn vrouw en voelt zich gesteund door SWO als mantelzorger.
Campagne 'Samen met SWO'

Als ik een bijdrage mag leveren mensen in beeld te brengen die zoveel goeds doen in onze maatschappij, dan ben ik supertrots!
Kijk naar Lieke, die graag in de speeltuin speelt met haar jongere broertje én jonge mantelzorger is voor haar zusje Elise. Lach mee met Nellie, die door Joke plezier houdt in haar leven.


SWO wil laten zien dat ze er zijn voor oud én jong. Mensen van alle leeftijden kunnen 'Samen met SWO' gemeente Drimmelen een fijne plek maken om te wonen. En een plek om zo lang mogelijk mee te doen in het alledaagse leven.

Dat er mantelzorgers zijn in Nederland, dat weten we allemaal. Maar dat er héle jonge mantelzorgers zijn; kinderen en jongeren tussen de 8 en 23 jaar, dat was nieuw voor mij. Zij moesten in beeld komen! Net als de liefdevolle vrijwilligers en medewerkers van SWO.

SWO, Marieke Viergever (fotografie) en ik bedachten de campagne: 'Samen met SWO'. Zeven prachtige mensen laten zichzelf zien op zeven kleurige posters en krijgen hiermee de waardering die ze verdienen én inspireren andere bewoners in Drimmelen om hetzelfde te doen.


Terug naar werkoverzicht